Dodano: 2009-06-25 13:55
Zdjęcia w galerii: http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&op=browse_gallery&gal_id=7691 zapraszamy do komentowania! 
pozamieniałam się z amebą na rozum.
Dodano: 2009-06-25 21:00
Dewpozyt 50 zyla... Porypało kogoś... Poza tym ochrona doczepiła mi sie o łańcuszek przy portfelu... O "ogródku" piwno-jedzeniowym lepiej nie mówic bo takowego nie przypominał... Mam nadzieję, że poprawki zrobią do czasu Jane's Addiction... Acha.. Miały byc telebimy... No miały.. Hihi :/
Dodano: 2009-06-26 08:04
| janciovodnik napisał(a): |
| Dewpozyt 50 zyla... Porypało kogoś... Poza tym ochrona doczepiła mi sie o łańcuszek przy portfelu... O "ogródku" piwno-jedzeniowym lepiej nie mówic bo takowego nie przypominał... Mam nadzieję, że poprawki zrobią do czasu Jane's Addiction... Acha.. Miały byc telebimy... No miały.. Hihi :/ |
o tym, że depozyt będzie płatny organizator koncertu informował więc nie widzę problemu i pretensji być nie powinno! - można było nie brać aparatu i nie płacić! ogródek miał spełnić miejsce wydzielone do spożywania alkoholu - takie prawo mamy w tym kraju.
telebimy - wersje są różne - najbardziej prawdopodobna ta, że zespół się nie zgodził na filmowanie przez 120 minut koncertu - bo to mniej więcej z tym się wiązało.
ja ze swojej strony powiem tyle - TRENT TO ZWIERZE :D
Dodano: 2009-06-26 16:23
| cross-bow napisał(a): |
| ja ze swojej strony powiem tyle - TRENT TO ZWIERZE |
chomik?
forever alone immortal
Dodano: 2009-06-26 17:29
| rozbit napisał(a): |
| [quote:aef3eabad4="cross-bow"]ja ze swojej strony powiem tyle - TRENT TO ZWIERZE |
chomik?[/quote:aef3eabad4]
Dodano: 2009-06-26 17:41
| cross-bow napisał(a): |
| [quote:1d4155dfa0="rozbit"][quote:1d4155dfa0="cross-bow"]ja ze swojej strony powiem tyle - TRENT TO ZWIERZE |
chomik?[/quote:1d4155dfa0]
[/quote:1d4155dfa0]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"